21 sep 2023

ODIK naar Avanti: dit zijn de overige wedstrijden van dit weekend.

Bijna weekend en dat betekent dat er weer mooie korfbalwedstrijden op het programma staan. Onze hoofdmacht speelt uit tegen Avanti dat vooralsnog ongeslagen bovenaan staat in de competitie.
 
Een hele knappe prestatie. ODIK / Jansen van de Grint Klimaattechniek moest afgelopen week buigen tegen GKV, wat enorm zuur voelde omdat er zeker wat te halen viel. In de voorgaande edities tegen Avanti heeft ODIK / Jansen van de Grint Klimaattechniek het ze altijd wel lastig gemaakt, valt er te stunten in Pijnacker? Volg de livestream van Avanti op Youtube zaterdagavond om 18:45!
 
ODIK 2 gaat met een goed gevoel richting Dronten om daar weer een fijne stap te maken in de strijd om het kampioenschap. Afgelopen zaterdag werd het maar liefst 27-11… Lukt het de ploeg om deze lijn door te zetten?
 
ODIK 3 gaat na een hectische wedstrijd tegen Tweemaal-Zes 2 de korfbaltenues weer aantrekken tegen het 4e van OVVO uit Maarssen. Leuk feitje, onze nieuwste spelers uit 1, Bas en Jesse hebben ook een verleden bij deze club. Ook voor het 3e is winst in Maarssen enorm belangrijk om de titelstrijd in volle gang te houden.
 
ODIK A1 speelt weer een uitwedstrijd na de domper thuis vorige week. Door dit verlies hebben ze wat goed te maken tegen een energieke ploeg uit Zutphen. Met een wedstrijd minder gespeeld doen de A1, samen met Unitas A2 en MIA A1 ook allemaal volledig mee om het kampioenschap. Belangrijk dus dat er 2 punten verdiend worden.
 
Dit belooft een mooie zaterdag te worden!