03 nov 2021

ODIK E1 kampioen!

Afgelopen zaterdag is Odik E1 tegen Reehorst ’45 E1 kampioen geworden. Met twaalf punten uit zes wedstrijden, 97 doelpunten en 23 tegengoals was dit meer dan terecht. Al na een paar wedstrijden was wel duidelijk dat Anne-Lize, Fiene, Roos, Levi en Rens meer te zoeken hadden in een andere poule. Toch ging dat niet ten koste van hun fanatisme. Na elke wedstrijd kwamen zij met rode, bezwete hoofden van het veld en ging het over gemiste kansen en tegendoelpunten die voorkomen hadden kunnen worden. Het is een zeer gemotiveerd en fanatiek stel! 
 
In de zaal zal het niet zo gemakkelijk gaan. En dat is goed, want we kunnen nog verbeteren. Denk aan met links én rechts gooien, vrijlopen zonder elkaar te hinderen, snellere balbehandeling en verder schieten. Meer ga ik niet verklappen, want de tegenstanders lezen mee ;).

Kom een keer kijken in de zaal! Je vindt langs ons veld een trouwe en fanatieke groep ouders. Daartussen zit altijd een kind dat het niet leuk vindt dat we moesten wisselen. En op het veld zie je spelers die aanvallend eerst kijken of ze kunnen scoren en verdedigend aan hun tegenstanders plakken. En tussendoor ook nog tijd hebben om te lachen en te genieten. 

 
Tot snel, 
Ernst. 

Kampioensfoto Odik E1 punt jpeg