27 sep 2023

ODIK B3 pakt de titel in de najaarscompetitie

Joey ontvangt de oorkonde

Topschutter Anne Wil

ODIK B3 heeft 5 van de 6 wedstrijden van de najaarscompetitie gespeeld en heeft daarbij de volle winst van 10 punten behaald.
De andere ploegen; Unitas, Hellas en Sparta, kunnen daar niet meer aankomen, waarmee de ploeg van Henk van Woudenberg, bijgestaan door Gerrit Zeldenrust, kampioen geworden is.
Voor een de meeste spelers is dit het eerste kampioenschap in hun korfballoopbaan, dus de vreugde was groot!

Dat ze terecht kampioen zijn geworden bewezen ze in de wedstrijd tegen Sparta B3, op zaterdag 12 oktober.
Met een balbezit van rond de 80%, een paar goede schutters en heel veel inzet, werden de Nijkerkers vlotjes aan de kant geschoven.
Halverwege stond het al 5-0 en bij het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nanda Evers gaf het scorebord een overtuigende 7-1 aan.

Namens de JTC reikte Linda van Woudenberg de oorkondes uit aan de dames Dominique, Anne Wil, Annelies, Annelie, Marjolein en Emanuelle en aan de heren Dian, Rick, Evan, Thomas en Joey (in deze volgorde op bijgaande kampioensfoto).

Vaak zijn het selectieteams die met de prijzen aan de haal gaan, daarom is het extra gaaf dat nu ook de B3 op het hoogste platform is geëindigd.
Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs en de complimenten aan Henk en Gerrit, die deze leuke ploeg op het goede spoor hebben gezet!

Een beeldverslag van de kampioenswedstrijd is hier te zien.