07 jun 2024

Melle Smit eerste versterking voor ODIK

ODIK heeft de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. Melle Smit komt over van DVO.

Melle Smit

Melle Smit speelde vorig seizoen nog tegen ODIK 2, in een spannend duel dat eindigde in 28-28.

Melle speelde vrijwel zijn hele korfbalcarrière bij de club uit Bennekom. De laatste jaren maakte hij zijn minuten in DVO 3, dat uitkomt in de reserve Overgangsklasse. Met zijn 1.94 meter is de 24-jarige korfballer lastig te kloppen in de rebound, terwijl hij in de korfzone ook makkelijk zijn doelpunten meepikt.

“Ik wilde graag nog een keer de uitdaging aan, spelen in een eerste team. Toen ODIK voorbij kwam hoefde ik niet lang na te denken. Ik zie het als een geweldige kans om volgend jaar zaal in de Hoofdklasse te spelen”, vertelt Melle, die in Barneveld ‘oude’ bekenden Milko en Laura treft.

Melle, die in het dagelijks leven werkt als business consultant bij financieel softwareleverancier Finly in Amersfoort, maakte onlangs al kennis met zijn nieuwe teamgenoten bij ODIK. Zijn eerste indruk van de vereniging? “Het is een echte familieclub. Warm en hecht. De eerste keer dat ik hier was, stapte iedereen meteen op me af om kennis te maken.”

ODIK is blij met de lengte, kracht en ‘drive’ die Melle meebrengt naar Barneveld, zeker met het oog op het hernieuwde avontuur in de Hoofdklasse. Welkom en veel succes in het rood-wit Melle!