24 nov 2023

Mega-opbrengst speculaasactie 2023!

Kilo’s pepernoten, meters speculaas, dozen vol speculaastaartjes; jullie gingen in de afgelopen weken weer massaal langs familie, vrienden, collega’s of door de buurt voor de speculaasactie van ODIK/Jansen van de Grift Klimaattechniek.

In totaal is er voor ruim 18.500 euro verkocht! Hiervan gaat ruim 7.000 euro naar de clubkas. Een resultaat om trots op te zijn. Het geld? Dat gebruiken we direct voor de verbouwing van onze kantine. 

Zonder jullie inzet hadden we dit prachtige resultaat nooit kunnen behalen. Bedankt! Er zijn drie teams die een bovengemiddeld steentje bijdroegen aan het mooie bedrag dat we ophaalden. De E7, D2 en D3 beschikken blijkbaar niet alleen over veel korfbaltalent, maar ook over verkooptalent. Als dank mogen jullie een teamuitje houden of na de wedstrijd een patatje gaan eten. 

We zijn ook ontzettend blij met alle vrijwilligers die weer een lange avond geholpen hebben met het inpakken en klaarleggen van alle bestellingen en sponsorpakketjes. Bedankt voor jullie hulp en we hopen volgend jaar weer een beroep op jullie hulp te mogen doen en opnieuw zo’n mooi resultaat met elkaar neer te zetten.

Namens de Speculaascommissie

Carlin, Charlotte, Anne en Jan Pieter