28 nov 2023

Joepie, we mochten weer korfballen!

Afgelopen zaterdag werd er voor het eerst sinds lange tijd weer gekorfbald bij Odik, wat een feest! Helaas niet in de zaal, zoals we bij korfbal in de winter gewend zijn, maar buiten op ons Odik-veld. Alle materialen waren op vrijdag opgehaald uit de zalen en alles stond weer keurig gesorteerd klaar om gebruik van te maken. Het lijkt soms zo vanzelfsprekend bij Odik, omdat alles zo goed geregeld is. Maar wat fijn dat er altijd vrijwilligers klaarstaan die met een hart voor de club, soms al tientallen jaren, deze taken achter de schermen uitvoeren. Een groot compliment aan hen, jullie inzet wordt zeer gewaardeerd!

Van tevoren was het nog even afwachten hoeveel jeugdleden de kou durfden te trotseren, maar de opkomst was overweldigend. Het Odik-hart gaat sneller kloppen bij de hoopvolle aanblik van vrolijke kinderen en enthousiaste trainers op onze prachtige accommodatie, we mogen weer! Ook al onze trainers verdienen een groot compliment, zij brengen telkens weer vol passie hun kennis van het korfbalspel over aan de jeugd.

De komende tijd willen we doorgaan met de trainingen voor de jeugd op zaterdag, daarvoor gelden dezelfde tijden als die van afgelopen zaterdag. We willen jullie wel nogmaals oproepen om je warm aan te kleden, beter te warm dan te koud. Tijdens de training kun je altijd een jasje uit doen (letterlijk en figuurlijk). Richting het voorjaar als de temperaturen stijgen, gaan we weer kijken naar doordeweekse avondtrainingen in de gebruikelijke teams.

Hieronder vind je enkele foto’s van afgelopen zaterdag.