15 jul 2024

Jansen van de Grift Klimaattechniek nieuwe hoofdsponsor van ODIK

ODIK heeft een nieuwe hoofdsponsor! Jansen van de Grift Klimaattechniek heeft zich voor drie jaar verbonden aan onze vereniging. Het bedrijf prijkt met haar logo binnenkort op de shirts van zowel ODIK 1 als ODIK 2. 

Jansen van de Grift Klimaattechniek installeert en onderhoudt airconditioning en warmtepompen. Daarmee helpt het particulieren en bedrijven in heel Nederland om op een duurzame manier te koelen of juist te verwarmen. De installatie en het onderhoud van de airco’s en warmtepompen vindt plaats door eigen, ervaren monteurs. 

Duurzame samenwerking

Jansen van de Grift Klimaattechniek was al verbonden aan ODIK. Het bedrijf is shirtsponsor van onze D-teams en sponsor van onze B1. Het hoofdsponsorschap is een volgende stap in deze duurzame samenwerking. “We zijn zeer blij dat we een overeenstemming hebben weten te bereiken met dit bedrijf. Jansen van de Grift Klimaattechniek is een bedrijf waar kwaliteit, duurzaamheid en maatschappelijk betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Een partner om trots op te zijn”, aldus Jan-Pieter Stitselaar namens de sponsorcommissie van ODIK.

 

Naamsverbinding

Voor het eerst in de vereniging gaat ODIK ook een naamsverbinding aan. Dat doen we om de zichtbaarheid voor onze hoofdsponsor verder te vergroten. Op de website, in het programma, de standen en op andere plekken zul je dus voortaan ODIK / Jansen van de Grift Klimaattechniek tegenkomen. 

Nieuwe kledinglijn

Het duurt nog even voordat je het logo van onze nieuwe hoofdsponsor op wedstrijdshirts ziet. Dat heeft te maken met de introductie van een nieuwe kledinglijn door Hummel. Die introductie vindt naar verwachting in de loop van het zaalseizoen plaats. In overleg met Jansen van de Grift Klimaattechniek is ervoor gekozen om daarop te wachten. Het zorgt ervoor dat als we later extra tenues nodig hebben, we geen verschillen in uitstraling krijgen.