31 jul 2024

In memoriam: Bert Dokter (1961 – 2021)

ODIK is niet alleen een korfbalclub, maar ook een korfbalfamilie. Van die familie is tot ons verdriet iemand weggevallen. Deze week bereikte ons het bericht dat Bert Dokter is overleden.

 

Bert korfbalde zelf ruim tien jaar bij onze korfbalburen van Revival, maar was daarna jarenlang als vrijwilliger betrokken bij ODIK. Dat deed hij onder meer als bestuurslid. In die rol was hij verantwoordelijk voor onze accommodatie, kantine en materialen. Een rol die hem op het lijf geschreven was, gezien zijn ondernemende karakter en twee rechterhanden.

Samen met vele vrijwilligers zorgde Bert ervoor dat ons sportcomplex er piekfijn bij lag. Daarbij was voor Bert niet alleen het eindresultaat belangrijk, maar ook de weg ernaartoe. Bert was een man die hield van gezelschap, gezelligheid en een goede sfeer. Iemand die zelf de handen uit de mouwen stak en ook de derde ‘klushelft’ op waarde wist te schatten. 

Bert was een echte verenigingsman. Op zaterdagen te vinden langs de lijn, altijd bereid om anderen te helpen en betrokken bij het wel en wee in de ODIK-familie. Bert: je bent dan uit ons leven, maar niet uit ons ODIK-hart. We zijn dankbaar dat we jou zolang in ons midden mochten hebben en wensen Bea, Janno en Frank troost en sterkte met dit verlies. 

Er is gelegenheid tot condoleren op maandag 2 augustus van 19.00 tot 20.30 uur in Dorpshuis De Belleman, Eendrachtstraat 97 in Zwartebroek of online via deze condoleancepagina