25 mei 2024

Hoofdsponsor BAS: bedankt voor de mooie jaren!

Na ruim 4,5 jaar neemt ODIK afscheid van haar hoofdsponsor BAS. De Barneveldse horecagelegenheid prijkte sinds juli 2018 met het logo op de wedstrijdshirts van onze hoofdmacht.  

In die periode boekte ODIK het grootste sportieve succes uit de clubhistorie. In het seizoen 2018/2019 verrasten de Barneveldse korfballers door als debutant in de Overgangsklasse direct te promoveren naar de Hoofdklasse, op dat moment het één-na-hoogste-korfbalniveau van Nederland.

Met Cees Snoei, Milko van Golberdinge en Brandien van de Fliert zijn enkele spelers van die kampioensploeg nog altijd actief in de hoofdmacht. In de jaren na het kampioenschap kon ODIK blijven rekenen op de steun van BAS. Ook op momenten dat het niet vanzelfsprekend was en het bedrijf de wind tegen had. 

Toen in coronatijd de deuren van BAS maandenlang noodgedwongen dicht moesten blijven vanwege de lockdowns, zette de Barneveldse horecagelegenheid haar steun gewoon door. Daar hebben we als vereniging diep respect voor. 

Het is tekent wat ons betreft dit bedrijf en laat zien dat maatschappelijke betrokkenheid voor BAS veel meer is dan een middel om mooie sier mee te maken. In sporttermen zouden we zeggen: dat is échte sportiviteit.

Onlangs werd als dank voor de jarenlange steun een herinnering overhandigd aan BAS: een wedstrijdshirt dat gesigneerd is door alle spelers van de huidige selectie, samen met een taart voor alle medewerkers van BAS. 

Inmiddels heeft ODIK overeenstemming bereikt met een nieuwe hoofdsponsor. Daarover vertellen we je later meer. Maar eerst willen we je oproepen om vooral dat mooie, Barneveldse restaurant te bezoeken. 

Voor een lekkere lunch, een gezellige borrel (proef die speciaalbieren!) of natuurlijk een diner met bijvoorbeeld dry aged vlees in de hoofdrol. De menukaart check je hier