22 jun 2024

Goed nieuws van het scheidsrechtersfront

Ook dit jaar hebben we als verenigingen voldoende wedstrijden voor het KNKV gefloten. Het gaat daarbij om competitiewedstrijden van andere verenigingen. Elke club moet jaarlijks een vastgesteld aantal wedstrijden fluiten, afhankelijk van het aantal teams dat wedstrijdkorfbal speelt en daarbij zelf ook een scheidsrechter ‘van buiten’ bij nodig heeft.  

Een aantal seizoen geleden eindigde ODIK steevast nog in de min, waardoor teams het seizoen startten met punten in mindering en we als vereniging stevige boetes ontvangen. Daar is nu geen sprake meer van. Sterker nog, zowel op veld als in de zaal hebben we onze doelstelling overtroffen. We willen Albert, Bertus, Mike, Nick en René bedanken voor hun inzet. Dit geweldige resultaat hebben jullie mogelijk gemaakt!

Vanaf deze plek willen we ook Martin, Cor en Gert bedanken. Zij hielpen ODIK regelmatig uit de brand als er een scheidsrechter nodig is was. Die inzet telt weliswaar niet mee voor de rompregeling van het KNKV, maar is in onze ogen net zo belangrijk. Bedankt!