08 nov 2020

Geslaagde dag vol onderlinge wedstrijden!

Zaterdag 7 november kon de Odik jeugd eindelijk weer een wedstrijd spelen! Niet tegen Spirit, de Meeuwen of Mia, maar tegen een ander team van onze club. Ook de kangoeroes konden lekker trainen. Dat papa en mama niet mee mochten leek ze niks te deren, Annemiek en Marjan zorgden voor zoveel leuke spellen en oefeningen dat het een vrolijke en gezellige training werd.

De kinderen van de F3 mochten vandaag voor het eerst een wedstrijd spelen. Erg jammer dat de ouders hier niet bij konden zijn, maar trainers David, Brandien en Mike hebben de honneurs waargenomen en met een mix van F2 en F3 een leuke wedstrijd begeleid.

De D1 tegen C2 had een goede oplossing gevonden voor de verschillen tussen de teams (paalhoogte en balgrootte) en speelden een goed wedstrijd. De F1 heeft geoefend tegen de fanatieke E3, de E1 heeft alvast een keer kennis gemaakt met een groot veld en in de middag hebben de B en A hun wedstrijden gespeeld. Volgende week zijn er clinics van de selectiespelers en er zijn wat wedstrijden. Tot dan!

De JTC