14 dec 2020

Geen trainen door nieuwe coronamaatregelen

Nederland gaat de komende weken op slot. Door de nieuwe lockdown vervallen per direct alle geplande trainingen en activiteiten van ODIK in de komende weken. 

Eén van de maatregelen die het kabinet bekend maakte is namelijk dat binnensportlocaties zoals de Veluwehal dicht gaan. Sporten mag voorlopig alleen nog buiten. De maatregelen duren in ieder geval tot en met 19 januari.

Concreet betekent dit in ieder geval dat de (jeugd)trainingen op dinsdag 15-12 en donderdag 17-12 vervallen. In verband met de kerstvakantie waren er daarna sowieso even geen trainingen. Ook de traditionele nieuwjaarsreceptie gaat vooralsnog niet door. 

Hoewel het jammer is dat we voorlopig dus niet meer kunnen sporten en bij elkaar kunnen komen, hebben we begrip voor de maatregelen. Ook in Barneveld liep het aantal besmettingen de afgelopen weken hard op. We hopen dat de nieuwe maatregelen in de komende weken bijdragen aan het terugdringen van het virus, zodat we in de loop van het nieuwe jaar weer veilig kunnen sporten.