06 jan 2023

Nieuwjaarsreceptie en vrijwilligersavond

ABOUT EVENT

2023 staat al weer voor de deur. Het nieuwe jaar beginnen we traditiegetrouw met een nieuwjaarsreceptie/vrijwilligersavond. Jij bent van harte uitgenodigd om er op vrijdagavond 6  januari bij te zijn in de ODIK-kantine.

Denk niet: dat is niets voor mij of ik ken niemand. Want juist deze avond is een leuke manier om mensen te leren kennen. Ook ouders van jeugdleden zijn van harte welkom! Er zijn natuurlijk geen kosten aan verbonden voor jou. 

Wat kan je verwachten?
Tussen 17.30 en 21.00 uur kan je genieten van een stampottenbuffet en een drankje. Uiteraard kan je andere ODIK’ers de hand schudden.  Tijdens de nieuwjaarsreceptie/vrijwilligersavond bedanken we alle circa 150 leden die het mogelijk maken dat we elke week met plezier kunnen korfballen. Ze staan achter de bar, maken de kantine schoon, fluiten wedstrijden, houden de website up to date en nog veel meer. Daar zijn we als bestuur trots op. We hopen je daarom te zien, zodat we je kunnen bedanken!

Laat even weten of je komt
Wij hopen op jouw komst en dus een gezellige avond! Laat voor 29 december even weten of je komt, zodat wij daar rekening mee kunnen houden met de organisatie en de inkoop. Je kunt je opgeven via dit formulier.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van c.k.v. ODIK

EVENT SPEAKERS