03 jan 2020

Nieuwjaarsreceptie en vrijwilligersavond

ABOUT EVENT

2020 staat al weer voor de deur. Het nieuwe jaar beginnen we traditiegetrouw met een nieuwjaarsreceptie/vrijwilligersavond. Jij bent van harte uitgenodigd om er op vrijdagavond 3 januari bij te zijn in de ODIK-kantine.

Denk niet: dat is niets voor mij of ik ken niemand. Want juist deze avond is een leuke manier om mensen te leren kennen. Ook ouders van jeugdleden zijn van harte welkom!

Wat kan je verwachten?
Tussen 17.30 en 21.00 uur kan je op kosten van ODIK genieten van een lekker buffet en een drankje. Uiteraard kan je andere ODIK’ers de hand schudden. Als klap op de vuurpijl reiken we de Geurt van Losenoord-bokaal uit aan de vrijwilliger van het jaar.

Vrijwilligers in het zonnetje
Niet alleen de vrijwilliger van het jaar staat deze avond in de spotlights. Tijdens de nieuwjaarsreceptie/vrijwilligersavond bedanken we alle circa 150 leden die het mogelijk maken dat we elke week met plezier kunnen korfballen. Ze staan achter de bar, maken de kantine schoon, fluiten wedstrijden, houden de website up to date en nog veel meer. Daar zijn we als bestuur trots op. We hopen je daarom te zien, zodat we je kunnen bedanken!

Laat even weten of je komt
Wij hopen op jouw komst en dus een gezellige avond! Laat voor 27 december even weten of je komt, zodat wij daar rekening mee kunnen houden met de organisatie en de inkoop. Je kunt je opgeven door hier te klikken. 

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van c.k.v. ODIK

EVENT SPEAKERS