21 apr 2020

Escape room @ Home

Mis jij het korfbal ook zo en begint thuis de verveling soms een beetje toe te slaan? Dan hebben wij een ‘cadeautje’ voor je. Omdat de Activiteitencommissie in deze tijd ook geen leuke activiteiten kan organiseren hebben zij iets bedacht wat je thuis kan doen, namelijk: de Escape Room @ Home!

Met deze game haal je via jouw eigen tablet of smartphone een heuse Escape Room in huis! Je speelt de game namelijk via een app waardoor je het huis niet hoeft te verlaten. Je krijgt 1 uur de tijd om te ontsnappen uit bijvoorbeeld een boerderij, hotel, kasteel of groot landhuis. Je kan de Escape Room in je eentje spelen maar ook samen met je gezien of familie in teams tot 5 personen! Voor elke leeftijdscategorie is er een Escape room beschikbaar.

De Escape Rooms zijn zo gemaakt dat je de game samen met je kinderen kan spelen. Wel zo leuk in deze bijzondere tijden! Om de uitgang te vinden moet je diverse raadsels oplossen, (internet) zoekopdrachten voltooien en leuke foto- en video-opdrachten maken. Per opdracht ontvang je dan een aanwijzing waarmee je de uitgang zo snel mogelijk zou moeten kunnen vinden.

 

Wat krijg je van ODIK?

Normaal gesproken kost 1 Escape Room @ Home €11,99. ODIK wil graag met je meebetalen zodat je nu nog maar €2,50 hoeft te betalen! Het enige wat je moet doen is een mailtje sturen naar ac@odik.nl. Via de AC krijg je vervolgens een kortingscode toegestuurd waarmee je jouw boeking kan voltooien via de website van SOS Events. Na het voltooien van de boeking ontvang je automatisch de speluitleg en jouw persoonlijke inloggegevens van de app. Vervolgens kan je de game spelen wanneer je maar wil!

 

Wees er snel bij, want OP=OP!

Je kan per lid 1 Escape Room kortingscode aanvragen en alleen de eerste 60 leden die zich melden ontvangen een code. Je moet er dus snel bij zijn! Als de eerste 60 kortingscodes van ODIK op zijn kan je de Escape Room nog wel boeken met 25% korting.