22 mei 2024

Reminder: heb jij al speculaas verkocht voor ODIK?

Twee weken geleden zijn de formulieren voor de speculaasactie van Odik tijdens de training uitgedeeld. Voor ons altijd een spannende tijd met de vraag of het dit jaar ook weer net zo goed gaat als het afgelopen jaar met de voorverkoop. Een tijd van stilte voor de storm!

Dus was je het even vergeten of is het formulier in je sporttas blijven zitten… bij deze een reminder! Heb je het formulier ergens neergelegd en weet je niet meer waar…dan kun je ‘m gewoon nog een keer downloaden door hier te klikken. Je kunt het formulier inleveren tot 27 oktober. Dus heb je even niks te doen tijdens de herfstvakantie…

Wijziging in levering speculaasbrokken. 

Via de leverancier van onze speculaas hebben wij doorgekregen dat er een wijziging is t.a.v. de  speculaas brokken. Vanuit de bakkerij hebben zij te horen gekregen dat 4 stuks (zoals op het voorverkoopformulier staat) niet door de verpakkingsmachine past.

Als oplossing hiervoor zijn het nu weer 3 stuks met precies hetzelfde gewicht als de 4 stuks. Dus evenveel speculaas als voorheen, maar om verwarring te voorkomen, handig om door te geven aan familie, vrienden, buren etc. die de brokken willen kopen of al besteld hebben.

Vragen over de voorverkoop?

Mail naar speculaas@odik.nl

Nogmaals veel succes!

 

Groetjes van de speculaascommissie