jeugdsponsor

PLUS Barneveld

Niet alleen de voordeligste, maar ook de meest betrokken supermarkt van Barneveld. PLUS sponsort diverse jeugdteams van ODIK en organiseert regelmatig acties waarbij je kan sparen voor plaatjes of producten van ODIK.

Apply Now
sponsor

Van Doorn Tuinen

Van Doorn Tuinen creëert en realiseert tuinen met een persoonlijke en natuurlijke uitstraling. Ook voor vakkundig onderhoud van je tuin ben je hier aan het juiste adres.

Apply Now
hoofdsponsor

Jansen van de Grift Klimaattechniek

Jansen van de Grift Klimaattechniek installeert en onderhoudt airconditioning en warmtepompen. Daarmee helpt het particulieren en bedrijven in heel Nederland om op een duurzame manier te koelen of juist te verwarmen. De installatie en het onderhoud van de airco’s en warmtepompen vindt plaats door eigen, ervaren monteurs. 

Apply Now
kledingsponsor

Rijnders Sport

Rijnders Sport is dé sportspeciaalzaak van Barneveld. In de winkel aan de Jan van Schaffelaarstraat vind je een uitgebreide collectie sportkleding en sportaccessoires. Ook kun je er terecht voor kunstgrasschoenen en zaalkorfbalschoenen van bijvoorbeeld Mizuno. Het team van Rijnders Sport adviseert je graag!

Apply Now