Na het spannende gelijkspel van vorige week tegen Regio ’72 F2 (4-4) stond ODIK F2 dit weekend ingepland om het op te nemen in Amersfoort tegen MIA F3. Lianne was er dit keer weer bij als coach en vanaf de Buru werd er vertrokken naar sporthal De Bokkeduinen.

Vandaag waren we opnieuw met vijf kinderen en dit keer moesten we het zonder Jasper doen. Na het eerste fluitsignaal van MIA scheidsrechter Anna was het direct bij de eerste aanval van ODIK al een doelpunt van Anouk : 0-1. MIA kwam heel goed terug en kreeg ook mooie kansen waarvan er al snel ook voor hen een doelpunt te noteren viel 1-1. In het tweede kwart en na wat inspirerende woorden van Lianne was het vervolgens Mark met een fraai doelpunt (1-2) en ook Tycho zag zijn inzet beloond worden met een afstandsschot 1-3. Kort voor de rust bracht MIA het verschil nog terug naar 2-3 waardoor de wedstrijd echt nog alle kanten op kon en de spanning er goed in zat.

Na de rust kwam ODIK weer lekker uit de startblokken. Fiene had mooie kansen maar helaas niet veel geluk met doelpunten, maar Anouk knalde er weer lekker op los. Via 2-4, 2-5 en 2-6 en ondertussen een superspeler bij MIA binnen de lijnen, werden deze 10 minuten afgesloten.

In het laatste deel van de wedstrijd waren beide ploegen weer aardig aan elkaar gewaagd, zeker qua doelpunten. Anouk scoorde de 2-7, waarna MIA de korf ook weer wist te vinden3-7. Dit zelfde scenario volgde daarna nog een keer zodat uiteindelijk een eindstand van 4-8 op het scorebord stond.

Na het nemen van de strafworpenserie die met 2-5 gewonnen werd, reden we met een tevreden gevoel weer naar Barneveld om de kinderen thuis af te leveren.

As zaterdag staat na drie uitwedstrijden eindelijk de eerste thuiswedstrijd op het programma. En wat voor één! ODIK F2 neemt het op tegen een pittige tegenstander, die weet wat scoren is, namelijk DVO F6. DVO wist de laatste twee wedstrijden te winnen met 12-2 en 14-0, kortom de Barneveldse ploeg is gewaarschuwd!

Komen jullie allemaal kijken in de Veluwehal as zaterdag? Om 9.00 uur gaat ODIK F2 – DVO F6 van start! Tot dan!