ODIK vindt het belangrijk dat alle leden met plezier sporten, en vooral dat zij dat ook gezond doen. ODIK heeft daarom een eigen medische staf.

 

Medische staf

ODIK vindt het belangrijk dat alle leden met plezier sporten, en vooral dat zij dat ook gezond doen. ODIK heeft daarom een eigen medische staf.
Daniël de Vries      


Spreekuur voor alle leden

Daniël de Vries houdt zich intensief bezig met de verzorging en fysieke conditie van de selectie van ODIK. Ook voor andere leden is er ondersteuning beschikbaar bij blessures.

Tijdstip iedere dinsdagavond van ongeveer 19:00 tot 20:00 is hij beschikbaar voor advies, hierna verzorgt Daniël een training aan de Selectie en A-junioren tot 21:00 
Locatie verzorgerruimte Veluwehal (zaalseizoen) of bij ODIK (veldseizoen)


 


 
Kun je niet op dinsdagavond of moet je eerder gezien worden, bel dan met 0342-422997 om een afspraak te maken of mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., je zal dan zo snel mogelijk een reactie terug krijgen. Je kunt hier natuurlijk ook altijd je vragen heen sturen m.b.t. blessures.

Zaterdag iets gebeurd tijdens de wedstrijd? Vraag gerust even rond of Daniël nog aanwezig is op de velden of in de zaal. (ook tijdens de thuiswedstrijd van ODIK 1 is hij beschikbaar)

Behandeling en herstel

Als je geblesseerd bent, wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer op het korfbalveld staan! Er zullen als dat nodig is afspraken gemaakt worden voor behandeling in de praktijk Centrum Evers, deze kan Daniël direct inplannen als het blijkt dat vervolgbehandelingen noodzakelijk zijn. Hier staan verschillende therapeuten voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen herstellen. Ook zal Daniël, als je dat wilt, de trainer van je team op de hoogte houden van je herstel.

Hier nog even een aantal belangrijke dingen:
·       Kinderen tot 18 jaar zijn verzekerd voor fysiotherapie uit de basisverzekering tot een max. van 18 behandelingen per jaar!
·       Ouder dan 18 jaar kijk dan even voor de zekerheid na of je aanvullend verzekerd bent