Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging ODIK

Wilt u uw naamsbekendheid in Barneveld en omgeving vergroten? Wilt u dat uw bedrijf een sportief imago krijgt? Word dan sponsor van ODIK, de grootste korfbalclub van Barneveld!
 
Binnen ODIK zijn er vele vormen van sponsoring mogelijk en we bedenken telkens weer nieuwe varianten. Het plaatsen van een reclamebord, kledingsponsor, een advertentie in ons clubblad, een banner op de site www.odik.nl. Er zijn genoeg mogelijkheden. Wellicht heeft u zelf wel een idee om onze club te sponsoren; wij staan altijd open voor uw ideeën.  Alle sponsoren worden GRATIS vermeld op de website, wat wellicht nog het meest interessant is gezien de enorme toestroom van bezoekers.
 
Hebben wij uw interesse gewekt? De sponsorcommissie van ODIK geeft u graag meer uitleg over de sponsormogelijkheden bij onze club. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Hieronder treft u alvast een overzicht de mogelijkheden binnen ODIK.
 
 

Bordsponsoring

Aangezien onze accommodatie ook wordt gebruikt door het Johannes Fontanus College  en er op zowel trainings- als wedstrijddagen veel mensen op het complex aanwezig zijn, is er veel interesse in bordsponsoring langs het speelveld.
 
Sponsoren kiezen er steeds vaker voor om twee borden naast elkaar te plaatsen, waardoor de attentiewaarde fors toeneemt. Door goede afspraken met fabrikanten te maken, is de prijs van een bord aan de zijlijn laag.

De kosten per jaar per bord bedragen € 150,00. Wij sluiten een contract voor 3 jaar af wat daarna per jaar wordt verlengd. De eenmalige aanmaakkosten voor het bord bedragen € 180,00. ODIK zorgt dat het bord schoon blijft en verricht kleine reparaties.
 
Wanneer u hierbij ook nog een advertentie van een ½ pagina in ons clubblad de Tokkel plaatst (6x per jaar), dan zijn de kosten € 200,00.
 

Deursponsoring

Sinds 2008 kunnen sponsoren zich  presenteren op  de deuren van ons complex. Er zijn nog enkele opvallende plekjes beschikbaar op de deuren van de kantine en op de kleedkamers. De kosten per jaar bedragen € 200,00. Wij sluiten een contract voor 3 jaar af wat daarna stilzwijgend wordt verlengd. De eenmalige maakkosten bedragen € 90,00.
 

Korfsponsoring

Een hele nieuwe en unieke vorm van sponsoring is het drukken van uw bedrijfsnaam en logo op de twee gele korven van het speelveld. Elke zaterdag worden er vele wedstrijden op deze korven gespeeld worden, u zult hier zeker opvallen. De kosten voor korfsponsoring zijn in overleg.


 

Kledingsponsor

Uw bedrijfsnaam op de shirts en trainingspakken van een team van ODIK? Of wellicht vind u het leuk om bijvoorbeeld de sporttassen te sponsoren? Er zijn diverse mogelijkheden bij zowel senioren- als jeugdteams. Wij lichten u hier graag verder over in! De kosten zijn in overleg.
 
Als kledingsponsor plaatsen wij uw bedrijfslogo ook in de aankondigingsadvertentie in de Barneveldse Krant. Dat betekent zo’n 14 keer per jaar uw logo GRATIS in de krant!
 

Banner op website

De website van ODIK (www.odik.nl) trekt dagelijks veel bezoekers. Dit zijn leden, maar ook ouders van leden en andere belangstellenden in onze club. Uw banner zal dus zeer goed gelezen worden. Voor € 100,00 per jaar plaatst u al een banner op onze website.