Waarom korfbal?


Korfbal is een gemengde sport. Jongens en meisjes (dames en heren) spelen bij korfbal met elkaar in één team. Dat is wel zo gezellig! Voor ieder niveau biedt ODIK een passende groep. Korfbal is een sport voor het hele jaar. Als het buiten mooi weer is spelen we buiten op het kunstgrasveld op sportpark Oosterbos. In de herfst en winter spelen we binnen in de Veluwehal of de Oosterboshal. Zo kun je dus het hele jaar korfballen.

ODIK, méér dan korfbal

Naast het korfbal zijn er ook andere leuke dingen te doen bij korfbalvereniging ODIK. Naast het korfbal, voeren gezelligheid en vriendschap de boventoon. De activiteitencommissie organiseert tal van activiteiten voor jong en oud. Zoals een wijnproeverij, feestavonden voor de senioren en de jaarlijkse familiedag met BBQ. En voor jeugdleden bijvoorbeeld een vossenjacht, dropping, Sinterklaasfeest, paaseieren zoeken, zwemmen of schaatsen op de kunstijsbaan.  

Kortom, bij ODIK worden sportieve activiteiten gecombineerd met veel gezelligheid. Kinderen die al jong lid worden, blijven vaak hun hele leven betrokken en actief binnen ODIK. Met levenslange vriendschappen en soms heuse korfbalhuwelijken (inclusief een volgende korfbalgeneratie) als gevolg. Korfbal wordt daarom ook wel een echte familiesport genoemd. Jong en oud, man of vrouw (jongen of meisje), prestatiegericht of recreatief… bij ODIK is iedereen op zijn plek!  

Van harte welkom!