Vrijwilligers

Geen enkele vereniging kan zonder vrijwilligers. Binnen een korfbalvereniging zoals ODIK zijn er duizend en één dingen te doen zoals trainen geven, activiteiten organiseren, sponsors werven, kantinewerk, wedstrijden fluiten, schoonmaken, tuinieren, financiën regelen, contact onderhouden met de bond… En dit zijn nog maar enkele van de vele taken die er moeten gebeuren om de vereniging draaiende te houden. Binnen ODIK wordt dan ook verwacht van de oudere leden (vanaf de A-jeugd) dat zij hun steentje bijdragen. Maar alleen daarmee redden we het niet. Daarom vragen we alle ouders en andere geïnteresseerden om ons een handje te helpen.

Als vrijwilliger bij ODIK kom je terecht binnen een enthousiaste groep mensen die allemaal hun best doen hun club te helpen. Als ouder is het bovendien een ideale manier om wat meer betrokken te raken bij de sport van je kind. Daarnaast is vrijwilligerswerk bij de gezelligste club van Barneveld en omstreken gewoon hartstikke leuk en leerzaam. En dan is er ook nog elk seizoen een spetterende vrijwilligersavond…

Enthousiast geworden? Kijk dan snel hieronder welke 'vacatures' er zijn. Wil je wel wat doen, maar staat er niets bij wat je leuk vindt? Geen nood, neem contact op met de secretaresse (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), er is altijd wel wat te doen!

ODIK is op zoek naar vrijwilligers voor:

• Het draaien van kantinediensten (neem contact op met de kantinecommissie)
  • Het fluiten van (jeugd)teams
  • Het trainen en/of coachen van (jeugd)teams
  • Het schoonmaken van de kantine
  • De PR-commissie