TOF

TOF staat voor The ODIK Fanatics. TOF is dus de fanclub/supportersvereniging van ODIK. TOF is in 2004 opgezet door Kasper Stolk en Heleen Idema.

Missie

De missie van TOF is om de sfeer rondom de wedstrijden van ODIK te verbeteren en daarmee uiteindelijk ook de prestaties. Als het gezellig is, raken mensen meer betrokken en het publiek enthousiaster, zo kunnen we er samen voor zorgen om hogerop te komen!

Om deze missie na te streven, worden er door TOF verschillende activiteiten georganiseerd. Zo heeft TOF een avond georganiseerd om spandoeken te maken, zijn er trommels aangeschaft om lekker lawaai mee te maken en wordt er geprobeerd elk seizoen een uniek item te koop aan te bieden voor de echte supporters. Maar dit is nog niet alles. Als het nodig is, helpt TOF vervoer te organiseren naar belangrijke wedstrijden (promotie/degradatie)!

Lid worden?

Om een echte ODIK Fanatic te zijn, hoef je geen lid te worden van TOF. Iedereen die een echte ODIK supporter is, hoort automatisch bij The ODIK Fanatics. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat TOF geen hulp kan gebruiken. Zo moeten er spandoeken worden opgehangen en trommels worden klaargezet (en opgeruimd natuurlijk), lootjes worden verkocht, geluidskar en spandoeken worden geknutseld en nog veel meer (cheerleaden, briefjes uitdelen, dingen verkopen). Dus wil jij een actieve ODK Fanatic worden, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle hulp is welkom, als je maar een echt ODIK Fanatic bent!

Shop

TOF probeert elk seizoen een nieuw item aan te bieden wat onmisbaar is voor de echte ODIK supporter. Hierbij kun je denken aan T-shirts, truien, sjaaltjes, petjes, paraplu’s etcetera. Door een goede samenwerking met diverse leveranciers en de sponsorcommissie worden de artikelen voor een goede prijs ingekocht, bedrukt en uiteindelijk verkocht. Heb jij een leuk idee, of wil je iets kopen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Heleen Idema).

Tot ziens bij ODIK!