Sponsorcommissie

Binnen ODIK zijn er vele vormen van sponsoring mogelijk en de sponsorcommissie bedenkt telkens weer nieuwe varianten. Het plaatsen van een reclamebord, kledingsponsor, een advertentie in ons clubblad, een banner op de site www.odik.nl. Er zijn genoeg mogelijkheden. Wellicht heeft u zelf wel een idee om onze club te sponsoren; wij staan altijd open voor uw ideeën. Alle sponsoren worden GRATIS vermeld op de website, wat wellicht nog het meest interessant is gezien de enorme toestroom van bezoekers.

Hebben wij uw interesse gewekt? De sponsorcommissie van ODIK geeft u graag meer uitleg over de sponsormogelijkheden bij onze club. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk alvast op het speciale sponsorgedeelte op de site.

Leden van deze commissie:

• Johan Schuurman
  • Henri de Bruin