Schoolkorfbalcommissie

De Schoolkorfbalcommissie is de commissie die, je raadt het al, ieder jaar het schoolkorfbaltoernooi organiseert.
Jaarlijks wordt het grote Rabobank – ODIK Schoolkorfbaltoernooi georganiseerd, waaraan ongeveer 50 teams van de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen uit Barneveld en omgeving meedoen.

Het organiseren van zo'n groot toernooi is natuurlijk een enorme klus. Tijdens het toernooi zelf heeft de commissie daarom ook hulp nodig van alle andere ODIK-leden om bijvoorbeeld kantinediensten te draaien, wedstrijden te fluiten, teams te coachen, EHBO te verzorgen, de velden klaar te leggen etc.

Heb je ideeën of vragen voor de Schoolkorfbalcommissie, dan kan je natuurlijk bij de onderstaande leden terecht. Zodra het toernooi in aantocht is, zal er een aparte pagina komen waarop iedereen alle informatie kan vinden!

Leden van deze commissie:

Bea Schimmel
Martien van de Veen