Redactiecommissie

Graag willen wij deze ruimte op het internet benutten om wat te vertellen over de leukste 'commissie' binnen ODIK:  de redactie van de Tokkel.

Wij zorgen er 5 keer per seizoen voor dat de Tokkel op de deurmat van alle leden en sympathisanten van ODIK valt. Gezien het feit dat we na elke uitgave weer overladen worden met felicitaties en positieve reacties zullen we dit ook zeker blijven doen.

Ondanks onze enorme overdaad aan creativiteit, hebben zelfs wij altijd de hulp van ODIK-leden nodig om de Tokkel elke editie weer spannend, informatief en actueel te houden. Hierbij roepen we dan ook iedereen op die bijvoorbeeld ideeën heeft voor een nieuwe rubriek, een column wil schrijven, leuke/gekke foto's heeft van ODIK-ers, of die om wat voor reden dan ook denkt dat hij of zij de Tokkel kan verbeteren, dat aan ons door te geven. Je kan elk willekeurig redactielid op het ODIK veld aanschieten om al je wensen/klachten/ideeën te uiten of mail jouw ideeën voor de Tokkel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leden van deze commissie:

• Joost van Dieen
  • Mathijs Kroes