Kantinecommissie

De kantinecommissie bestaat uit vier personen die samen zorgen voor alle zaken rondom de ODIK kantine. Het regelen van bardiensten, inkoop, administratie, schoonmaken etc., het hoort allemaal bij de taken van de kantinecommissie. Ook het schoonmaken en onderhouden van de rest van het complex wordt gedaan door de kantinecommissie.

 

Hulp

Het runnen van de kantine en het onderhoud van het complex kunnen wij natuurlijk niet alleen. Dus als ODIK-lid zul je regelmatig gevraagd worden een handje te helpen, bijvoorbeeld voor het draaien van een kantinedienst of het helpen schoonmaken na een drukke zaterdag. Bekijk hieronder het rooster om te zien wanneer je wordt verwacht.
 

 

Leden van deze commissie:

Cor Lam (algemeen onderhoud van het complex - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Marja Palm (kantne, inkoop, schoonmaak - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Martien van de Veen (kantinerooster - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.