Activiteitencommissie

Wij, als activiteitencommissie (AC), zijn druk met het organiseren van activiteiten voor de ODIK-leden voor alle leeftijden. Dit begint met het verzinnen van een leuk idee, het plannen, de inschrijving, de aankleding en ja, daarna ook het opruimen. Elk seizoen hebben we weer tal van leuke activiteiten op de planning staan. Zoals zwemmen, bowlen, met Pasen ook eieren zoeken etc. Voor de oudere leden worden er bijv. themafeesten georganiseerd. We proberen voor iedereen leuke en passende activiteiten te organiseren. Neem gauw een kijkje in de agenda wat er binnenkort voor leuks op de planning staat!

Mocht je vragen hebben, opmerkingen of een origineel idee voor een activiteit, dan kun je altijd een van de commissieleden aanspreken. Of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leden van deze commissie:

• Francisca Kroes
  • Michel van Beek