Bestuur ckv ODIK

Als voorzitter draag je er samen met de andere bestuursleden zorg voor dat ODIK een gezonde en hoogwaardige vereniging blijft waar prestaties en gezelligheid hand in hand gaan. Binnen het bestuur heb je een coördinerende rol en houd je je bezig met (nieuw) beleid. Het betrekken van vrijwilligers bij de club en het onderling verbinden van die vrijwilligers met elkaar speelt daarin een belangrijke rol. Ook het PR-beleid en het onderhouden van externe contacten vallen onder de verantwoordelijkheid van de voorzitter. Klinkt dat als een uitdaging voor jou? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben Johan Schuurman en ik ben sinds juli 2017 opnieuw penningmeester van ODIK. Dit houdt in dat ik de financiële gegevens van onze vereniging beheer. Onder andere door het opstellen van de jaarcijfers en begrotingen, het beheren van de ontvangsten en de uitgaven en het beheren van de kas en bankrekeningen. Ik korfbal zelf in ODIK

Ik ben Christa Lam en doe sinds april 2015 het secretariaat voor ODIK. Voor het bestuur maak ik de agenda en notulen van de vergaderingen, bewaak de actiepunten en verzorg de correspondentie van ODIK. De mail van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. komt bij mij binnen en zal ik z.s.m. beantwoorden. Toen ik werd gevraagd of ik het secretariaat wilde gaan doen, vond ik dit wel een uitdaging. Aangezien wij met ons vijven bij ODIK korfballen, vind ik het belangrijk dat ik iets binnen de vereniging doe. We hebben een leuke groep mensen bij elkaar en ik heb het erg naar mijn zin. Ik speel samen met Ab in ODIK 8 en ook Mariëlle (21), Mark (15) en Sarah (12) spelen met veel plezier bij ODIK. Matthijs(24) en Thimo (22) hebben wel gekorfbald, maar zijn daar na de junioren mee gestopt. Als jullie vragen hebben hoor ik het graag. Tot ziens op het ODIK veld.

De TC houdt zich eigenlijk bezig met alles wat direct met korfballen te maken heeft, zoals aanstellen trainers, teamindelingen, jeugdbeleid, scheidsrechterszaken etc. Binnen de TC zijn die taken verdeeld over verschillende personen en commissies, zoals de JTC die zich bezig houdt met alle jeugdkorfbalzaken. Ik vul d

Ik ben Cor Lam. Vanaf april 2015 ben ik binnen het bestuur verantwoordelijk voor de coördinatie van het accommodatiebeheer. Dit omvat het beheer van het ODIK-complex, onder andere de groenploeg voor het onderhoud van de groenperken en bestratingen. Verder het onderhoud van het gebouw binnen en buiten, beheer van de kantine en materialen. Ook ik ben ‘opgegroeid’ binnen ODIK en  zal ook vaak op het veld te vinden zijn. Zowel buiten de lijnen als ook daarbinnen. Ik woon in Barneveld, heb twee kinderen die beiden ook korfballen. Hebben jullie vragen of opmerkingen, laat het mij weten.