Kantine en velden

 
Sportpark Oosterbos
Wethouder Rebellaan 140
3771 KA Barneveld
Tel. 0342-490991


Routebeschrijving sportpark Oosterbos


Vanaf de A1 (Amersfoort - Apeldoorn) en vanaf A12 (Utrecht - Arnhem) neem je de A30 (Barneveld / Ede), afslag 5 "Barneveld Noord / Harselaar". Aan het einde van de afslag ga je richting Barneveld. Bij eerste rotonde ga je rechtdoor (1e afslag) en bij de tweede rotonde linksaf (3e afslag). Je bent nu op de Mr. Troelstralaan die overgaat over in de Wethouder Rebellaan.

Na circa 600 meter, net voorbij het (buiten) zwembad Oosterbos, ligt het sportcomplex aan de linkerkant van de weg, in een haakse bocht naar rechts. Het korfbalveld ligt achter de sporthal en de hockeyvelden. De auto kan voor de sporthal geparkeerd worden en je loopt links langs de sporthal naar ons complex.

Het complex heeft 2 kunstgrasvelden en een natuurgrasveld. De senioren, junioren, de B- en de C1-aspiranten spelen op kunstgras. Op het kunstgrasveld mag niet met stalen knoppen of met afschroefbare knoppen worden gespeeld! De overige jeugd spelen op natuurgras.


Zaal


In de zaal is de thuisbasis van ODIK de Veluwehal in Barneveld

Nieuwe Markt 6
3771 CB Barneveld
Tel. 0342 – 417979


Routebeschrijving Veluwehal


Vanaf de A1 (Amersfoort - Apeldoorn) en vanaf A12 (Utrecht - Arnhem) neem je de A30 (Barneveld / Ede), afslag 5 "Barneveld Noord / Harselaar". Aan het einde van de afslag ga je richting Barneveld. Bij de eerste rotonde ga je rechtdoor (1e afslag) en bij de tweede rotonde ga je ook rechtdoor (1e afslag). Je bent nu op de Thorbeckelaan. Ga bij de 3e straat rechts (Nieuwe Markt) en De Veluwehal ligt aan je linkerhand. Als je doorrijdt vindt je aan zowel je linker als je rechterhand voldoende parkeergelegenheid. Overdag (ook op zaterdag) geldt hier betaald parkeren. Wil je gratis parkeren, kun je het beste parkeren op de 'Vetkamp'. Dan ga je na de tweede rotonde rechtdoor en sla je bij de eerste verkeerslichten linksaf, spoor over en bij tweede verkeerslichten sla je rechtsaf. De parkeerplaats bevindt zich aan de rechterkant, tegenover het kasteel de Schaffelaar.

LET OP! Enkele jeugdwedstrijden worden gespeeld in de Oosterboshal die zich bevindt op dezelfde locatie als het ODIK-veld en de kantine.