Drievoudig afscheid bij ODIK 1

De wedstrijd van ODIK 1 tegen Amicitia, op 1 maart 2014, stond vooral in het teken van een drievoudig afscheid.  Aanvoerder Hugo van Woudenberg, die komend seizoen trainer-coach van Sparta Nijkerk wordt, speelde zijn laatste zaal-thuiswedstrijd in het tenue van ODIK.
Ook trainer-coach Adriaan van Dijk stopt aan het eind van dit seizoen en ook voor teambegeleider Henk de Rooy was het zijn laatste kunstje in de Veluwehal.

Supportersgroep TOF had flink uitgepakt met spandoeken, versiering en uitdossing. Het was tenslotte ook carnaval!
Het afscheidsfeest is in beeld gebracht in het album afscheid.

Over de wedstrijd zelf valt niet zo veel te zeggen.
ODIK speelde niet echt scherp maar had desondanks weinig van Amicitia te vrezen. Via een 8-3 tussenstand werd een ruststand bereikt van 15-10.

In de rust kreeg de D1 de gelegenheid om zijn kunsten te vertonen voor de goed gevulde tribune. Stiekem schoof er een verstekeling tussen de spelers van de D1; Hugo's zoon Huub had ook wel zin om een balletje te gooien.
De foto's van dit Team van de Week zijn hier te zien.

In de tweede helft werd de voorsprong van ODIK uitgebouwd tot maar liefst 31-20.
Vlak voor tijd kreeg Hugo zijn dit verdiende publiekswissel en hij nam het klaterende applaus dankbaar in ontvangst.
De wedstrijdfoto's staan hier.

Voor informatie over mijn overige aktiviteiten als fotograaf, waaronder portretfotografie, kan je terecht op mijn foto website.