Trainers succes! 11 trainers behalen KT2 certificaat

Geslaagden TrainerscursusaAan het begin van dit korfbaljaar startte een groep enthousiaste trainers en begeleiders aan de trainerscursus KT2. Deze cursus werd georganiseerd op initiatief van de jeugd TC met als doel de jeugdtrainers te helpen leukere en betere trainingen te kunnen geven. Met aandacht voor lesgeven, het overbrengen van je oefenstof en een stuk korfbalinzicht overbrengen op de jeugd bleek de training een schot in de roos.

Drie leerzame en praktijk gerichte cursusavonden en enkele beoordeelde trainingen en wedstrijden later kon afgelopen dinsdag de eindstand worden opgemaakt. 11 geslaagde cursisten ontvingen uit handen van Erwin van Zoeren, de cursusleider vanuit KNKV, het certificaat voor het behalen van de trainerscursus. Een resultaat waar we als ODIK best een beetje trots op mogen zijn. 'Er zijn maar weinig verenigingen die zo'n grote groep cursisten bijelkaar weten te brengen en een slagingspercentage van 11 uit 12 is daarin ook nog eens uitzonderlijk' aldus diezelfde Erwin van Zoeren.

Namens de jeugd TC van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie certificaat. We hopen dat jullie het enthousiasme van de afgelopen periode in jullie trainingen blijven leggen want dan plukken de jeugdteams er uiteindelijk de vruchten van.

Luuk, Hugo, Richard, Ard, Remco, Benjamin, Manon, Joska, Nienke, Rosilde, Janneke

Allemaal hartelijk dank voor jullie inzet!
De jeugd TC