ODIK wint van Victum


BARNEVELD - ODIK heeft zaterdag in Houten afgerekend met Victum: 20-26. Ook koploper SDO won, wat betekent dat de ploeg van Adriaan van Dijk in de achtervolging blijft. 
De Barnevelders hadden in Houten even de tijd nodig om op gang komen. Er werd met te weinig concentratie verdedigd, waardoor de puntspelers uit Houten ruimte kregen om aan te leggen voor het schot. Na tien minuten spelen herpakte ODIK zich. Vooral Gilbert Punt en zijn vriendin Willianne Davelaar blonken uit. ODIK liep uit naar een voorsprong van zes punten.Vlak voor rust verslapte de ploeg van Van Dijk opnieuw, waardoor Victum het gat kon verkleinen tot twee doelpunten. Luuk van de Kuilen bewees zijn klasse door twee maal op rij te scoren en zo kwam de ruststand uit op 11-15. 
Na rust slaagde ODIK er niet in om door te drukken. Victum bleef het gevoel houden dat er wat te halen viel. De sfeer werd steeds grimmiger en duels werden gemener. ODIK hield het hoofd koel en won uiteindelijk met 20-26. Coach Adriaan van Dijk was blij met de punten. „Dit is een terechte overwinning. We hebben ons niveau niet gehaald, maar het is belangrijk dat we winst hebben afgedwongen in deze vervelende wedstrijd.”

Doelpuntenmakers ODIK: Gilbert Punt 12x, Luuk van de Kuilen 8x, Willianne Davelaar 4x, Yasha van Kattenbroek en Else de Vries beiden 1x. 

Bron: Barneveldse Krant

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen