ODIK 1 overklast Oost Arnhem

Op 1 februari speelde ODIK 1, 2e op de ranglijst van de Overgangsklasse A, tegen rode lantaarn drager Oost Arnhem. Behalve met een omvangrijk ODIK legioen was de zaal goed gevuld met een forse delegatie van Oost Arnhem fans.  De wedstrijd werd geen moment spannend, want ODIK was op alle fronten veel sterker dan de Arnhemmers. Met 2 vingers in de neus werd bij rust al een 13-4 stand bereikt.
De goed leidende scheidsrechter Joke ter Veer en haar assistent (en echtgenoot) Arnold hadden een makkelijke avond, want de wedstrijd verliep zonder noemenswaardige incidenten.

In de rust liet het Team van de Week, de D2, zijn kunsten zien, waarvan de beelden hier zijn te zien.

In het begin van de tweede helft verloor ODIK even de scherpte en concentratie, waardoor Oost Arnhem ietsje terug kon krabbelen. Maar het was volstrekt onvoldoende om ODIK zenuwachtig te maken.
Ook op de tribune waren de rood-witten de Oost Arnhemmers ruimschoots de baas. Vooral de TOF-side roerde zich als vanouds en zweepte de spelers op. Het hielp, want ODIK pakte de draad van de eerste helft weer op en zette hun tegenstander op ruime achterstand.

Nadat coach Adriaan van Dijk Florien en aanvoerder Hugo had gewisseld voor Malou en Jordy, kon hij het zich permitteren om aan de roep van de TOF'fers tegemoet te komen. Al geruime tijd scandeerden zij "Wij willen Lydia zien!!" vanaf de tribune.
En inderdaad, kort voor tijd zette Adriaan haar voor Yasha binnen de lijnen.
Lydia, ook al zo'n toppertje uit het tweede, voldeed aan de verwachtingen van de coach en van de TOF side. Toen zij uit een vrije bal raak schoot, braken de "Fanatics" de tribune zowat af.
Omdat ook Marco in dat vak inviel, bestond half ODIK 1 uit spelers van ODIK 2.
De wedstrijd eindigde in een 27-16 overwinning, die niet geflatteerd was maar recht deed aan het krachtsverschil.

De wedstrijdfoto's zijn hier te zien.
Voor informatie over mijn overige aktiviteiten als fotograaf, waaronder portretfotografie, kan je terecht op mijn foto website.