ODIK verslaat koploper SDO

BARNEVELD - In een thriller tegen koploper SDO uit Kamerik trok ODIK aan het langste eind. Het doelpuntenspektakel eindigde in een 32-33 zege voor de ploeg van Adriaan van Dijk. 
De supportersvereniging van ODIK was op volle sterkte naar sporthal De Schulenburch afgereisd om de Barneveldse ploeg naar de overwinning te schreeuwen. Vlak voor het startsignaal werd er een levende kip op het veld gezet om de oranje-groenen uit hun concentratie te halen. Na deze ludieke actie ging de ware thriller van start. Uit alle hoeken van het veld schoten de spelers van beide ploegen raak. SDO werd in de achtervolging gedwongen. Halverwege stond het 17-19 in het voordeel van ODIK. In de tweede helft kwam SDO stapje voor stapje dichterbij. ODIK gaf zich echter niet gewonnen. Met loepzuivere schoten van Gilbert Punt en Luuk van de Kuilen pakte de Barneveldse hoofdmacht op het nippertje de volle buit. Deze nederlaag (32-33) was voor SDO het eerste verlies in het korfbalseizoen 2013-2014. Met slechts één punt voorsprong op ODIK blijft SDO de koploper in de Overgangsklasse A. Coach Adriaan van Dijk was in extase. „Dit is een waanzinnig gevoel! Wij zijn de gelukkige winnaar van deze hoogstaande wedstrijd.’’ 

Doelpuntenmakers ODIK: Luuk van de Kuilen 14x, Gilbert Punt 11x, Hugo van Woudenberg 3x, Florien van de Kuilen 2x, Yasha van Kattenbroek, Malou Knibbe en Willianne Davelaar allen 1x.

Bron: Barneveldse Krant

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen