ODIK 1 haperend naar winst op Telstar

Zoals wel vaker had ODIK 1 ook in de wedstrijd tegen Telstar moeite met de luxe van een snelle grote voorsprong. Binnen het kwartier drukte het team van Adriaan van Dijk de Hoevelakers met maar liefst 6-1 in een ogenschijnlijk kansloze positie.
Maar ook nu was dat geen garantie voor een makkelijke wedstrijd.
In tegendeel, naar mate het gat groter werd, namen de concentratie en de scherpte af en daarmee bood ODIK zijn tegenstander de gelegenheid om zich te herstellen.
Via een 8-4 tussen stand na 20 minuten spelen, werd een ruststand bereikt van 12 - 10.

In de tweede helft bleef ODIK ondanks matig spel wel sterker, maar kon Telstar niet worden afgeschud.
Met de 17-15 stand met nog een kwartier te spelen, kon het nog alle kanten op. Zeker toen Telstar 10 minuten voor tijd met 17-17 naast ODIK kwam, werd zelfs de fanatieke TOF-hoek op de tribune een beetje stil.
Maar de rood-witten wisten zich nog net op tijd te herpakken.
Met de goed spelende Malou op de plek van de zieke Else trok ODIK met 23-20 de volle winst naar zich toe.

Daarmee handhaaft ODIK de 2e plek in de Overgangsklasse A, 3 punten onder SDO en 3 punten boven ASVD.

De wedstrijdfoto's zijn hier te zien.
Het Team van de Week, deze keer de pupillen F1, vermaakte het publiek in de pauze samen met de ODIK-mascotte, die zich weer van zijn beste kant liet zien.
De foto's van hun optreden staan hier .

Voor informatie over mijn overige aktiviteiten als fotograaf, waaronder portretfotografie, kan je terecht op mijn foto website.