ODIK 7 knokt voor lijfsbehoud

ODIK 7 heeft de nodige moeite om in de res. 5e klasse D het hoofd boven water te houden. Voorlopig houden ze DVO 8 op doelsaldo onder zich, maar daar houdt het dan ook mee op.
De tegenstander van zaterdag 21 december was plaatsgenoot DWS 4 (thuisspelend), dat stevig op de 2e plek in deze poule staat. Het zou dus een pittig middagje worden!
Het bleek al snel dat de Kootwijkerbroekers over meer schotkracht beschikten dan ODIK, want bij rust stond er al een nauwelijks te overbruggen achterstand van 8-2 op het bord.
Maar het moet worden gezegd dat ODIK veerkracht en vechtlust bleef tonen. Dat leidde er toe dat de achterstand in de 2e helft niet verder opliep.
In tegendeel, ODIK kroop op karakter langzaam wat dichterbij.
De tussenstand van 10-6, een kwartiertje voor tijd, gaf hoop op een goede afloop.
Maar DWS zag dat gevaar ook en gaf een dotje extra gas. ODIK volgde in de slipstream, maar moest toezien hoe DWS met 13-9 de punten mee nam naar Kootjebroek.

Voor het nieuwe jaar is de opdracht niet alleen gericht op het behalen van wedstrijdpunten, maar ook op het maken zo veel mogelijk doelpunten, om de rode lantaarn niet van DVO in de maag gesplitst te krijgen.

De wedstrijdfoto's zijn hier te zien.
Voor informatie over mijn overige aktiviteiten als fotograaf, waaronder portretfotografie, kan je terecht op mijn foto website