Amicitia en ODIK houden elkaar in evenwicht

BARNEVELD – ODIK en Amicitia hielden elkaar in een zinderende wedstrijd in evenwicht. Door dit gelijkspel (24-24) behoudt het Barneveldse vlaggenschip de tweede plek in de poule.
                Amicitia opende de score met een strafworp, maar ODIK had daar een passend antwoord op. De ploegen waren aan elkaar gewaagd, wat zich uitte in een gelijke stand van 13-13 na vijfentwintig minuten spelen. Captain Hugo van Woudenberg bewees zijn waarde voor de ploeg door vlak voor rust twee kansen te benutten. Hierdoor kon ODIK met een voorsprong van twee punten gaan rusten.
                Na rust volgde een lange doelpuntloze periode. Het harde werken van ODIK werd beloond met een voorsprong van 17-21. Amicitia vocht zich terug en kwam drie minuten voor tijd op een 23-22 voorsprong. ODIK toonde zich niet onder de indruk en stond een minuut voor tijd weer aan de goede kant van de score. Amicitia benutte nog een toegekende strafworp, waardoor de eindstand werd bepaald op 24-24.
                „Ik ben tevreden met de strijd die we geleverd hebben. Het is alleen zonde dat we de wedstrijd niet volwassen hebben uitgespeeld!”, aldus coach Van Dijk.

Doelpuntenmakers ODIK: Luuk van de Kuilen 8x, Hugo van Woudenberg 5x, Elmar Hesselink, Florien van de Kuilen, Gilbert Punt 3x, Willianne Davelaar en Else de Vries 1x.

Bron: Barneveldse Krant