ODIK toont karakter

BARNEVELD - ODIK heeft zaterdag de uitwedstrijd tegen Oost-Arnhem in winst omgezet. De eindstand was 18-22. 
Oost-Arnhem kent geen goede seizoenstart. De eerste drie competitierondes had de Arnhemse ploeg verloren. Na een aantal wisselingen van trainer en spelers, was de ploeg erop gebrand om zaterdag haar eerste punten te pakken. Vanaf de eerste minuut toonde de ploeg vechtlust. ODIK begon daarentegen zonder beleving en scherpte. Er werd slecht geschoten en Oost-Arnhem won bijna alle duels. Halverwege keek de ploeg van Adriaan van Dijk tegen een terechte achterstand van 13-10 aan. ,,Als we verliezen, hebben we dit volledig aan ons zelf te wijten”, sprak aanvoerder Hugo van Woudenberg in de rust. 
In de tweede helft stond er een compleet ander ODIK in het veld. Er werd vol passie en strijdlust gespeeld. De Barneveldse ploeg begon een succesvolle inhaalrace. Dit mede dankzij de zuiver schietende Yasha van Kattenbroek, die zes doelpunten liet noteren.  ,,Hoewel deze wedstrijd de schoonheidsprijs niet verdiende, ben ik trots op mijn ploeg. Op karakter hebben we deze wedstrijd gewonnen”, meldde Adriaan van Dijk. 

Doelpuntenmakers ODIK: Yasha van Kattenbroek 6x, Luuk van de Kuilen, Hugo van Woudenberg 4x, Elmar Hesselink, Gilbert Punt 3x, Willianne Davelaar en Else de Vries 1x.

Bron: Barneveldse Krant
 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen