ODIK E3 grijpt naast de punten

Normaal gesproken zit uw verslaggever op zaterdagochtend om 09.00 uur nog lekker aan het ontbijt een krantje te lezen, maar ja, ODIK E3 moest spelen tegen Wolderwijd E2, en dan moet je toch echt in de zaal zijn!
Dat gold dus ook voor de trainsters Nienke en Rosilde, die probeerden om hun ploegje op dit onmogelijke tijdstip goed op scherp te krijgen.
Ook scheidsrechter Kjell van Winkoop was vroeg uit de veren om de wedstrijd in goede banen te leiden.

De eerste helft ging gelijk op, waarbij ODIK meer in balbezit was en de korf van Wolderwijd behoorlijk onder druk zette.
Fysiek was ODIK in het nadeel, omdat 2 van de 4 van de meisjes het moesten opnemen tegen flink uit de kluiten gewassen jongens. Maar de ODIK meiden lieten zich zeker niet de kaas van het brood eten! Ze waren mooi net iets slimmer dan de groen-blauwen en het samenspel was goed verzorgd.

Tot aan de rust bleef de stand 0-0.
In de tweede helft wist Wolderwijd het fysieke krachtsverschil uit te buiten. Met hun lange passes en schoten van grote afstand brachten ze de ODIK'kers in de problemen. Wolderwijd had ook nog eens het geluk aan zijn zijde, want 3 van die lucky shots ploften er in.
Maar onze E3 liet zich niet kisten en bleef op een tegendoelpunt jagen. Uiteindelijk had dat succes en de treffer werd, zoals hiernaast is te zien, gevierd als een overwinning.
Dat werd het helaas niet, want Wolderwijd ging er met een 1-3 winst vandoor.

Foto's van de wedstrijd kan je hier vinden.

Voor informatie over mijn overige aktiviteiten als fotograaf, waaronder portretfotografie, kan je terecht op mijn foto website