ODIK sterker dan ASVD

BARNEVELD - Voor eigen publiek mocht ODIK aantreden tegen ASVD/Kwoot uit Dronten. De Barneveldse hoofdmacht won met 26-19.
,,ASVD is een complete ploeg met twee erg goede dames. Het is daarom belangrijk dat we als collectief verdedigen, zodat we hun twee speerpunten kunnen uitschakelen”, aldus Van Dijk.

Van Dijk zag dat zijn team deze opdracht goed uitvoerde. Door sterk reboundwerk van de Barnevelders werden ballen snel onderschept. Hierdoor kon ASVD weinig herhalen. ODIK, dat bij vlagen meer moeite had met scoren dan vorige week, kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Hoewel de Barneveldse hoofdmacht er niet in slaagde om een ruime marge te realiseren, kwam de winst geen enkel moment echt in gevaar. De wedstrijd eindigde met een stand van 26-19 op het scorebord. Minpunt was dat Gilbert Punt in de tweede helft uitviel met een enkelblessure.  Coach Adriaan van Dijk was tevreden over het spel van zijn ploeg. ,,Vooral verdedigend hebben we het gezamenlijk erg goed gedaan. Door de dames goed te ondersteunen en te coachen konden zij veel druk geven op de schoten van de dames uit Dronten.

Doelpuntenmakers ODIK: Luuk van de Kuilen 12x, Hugo van Woudenberg 6x, Gilbert Punt 4x, Elmar Hesselink 2x, Malou Knibbe en Willianne Davelaar 1x.

BRON: Barneveldse krant