Bittere pil voor ODIK 4

Op 23 november trad ODIK 4 aan tegen Synergo 5.
Een belangrijke wedstrijd, want beide ploegen bivakkeren in de 4e klasse H in de onderste regionen en winst zou dus een mooie stap betekenen richting middenmoot.
Zoals mocht worden verwacht gaven de ploegen elkaar geen centimeter ruimte en gaf het scorebord een bijzonder evenwichtig verloop te zien.

De ruststand van 9-8 gaf hoop op een goede afloop.
In de 2e helft was vrijwel een zelfde beeld te zien. ODIK en Synergo bleven elkaar hinderlijk volgen en geen van de ploegen slaagde er in om echt los te komen.

Met nog een kwartiertje te spelen bleek de gelijkwaardigheid overduidelijk met een 10-10 tussenstand.
Om de aanvallende impuls te vergroten werden Janneke en Rick ingezet, maar Synergo antwoordde met een soortgelijke wisseltruc. Het gevolg was dat het evenwicht gehandhaafd bleef.
Met nog maar 3 minuten te spelen bleek dat uit de 13-13 stand.

Het kwam er dus op aan wie de langste adem had.
De Utrechters kwamen op 13-14, maar de puik spelende Reinate etaleerde nog een van haar prachtige acties en bracht ODIK met 14-14 weer langszij. De tijd was zo goed als op en een puntendeling lag in het verschiet. Helaas voor ODIK nam Synergo daar geen genoegen mee en wist vlak voor tijd de 14-15 te scoren.
De tijd voor een tegenactie was verstreken, want de scheidsrechter blies onverbiddelijk voor het einde van de wedstrijd.

Een bijzonder zuur resultaat voor ODIK, dat nu met 1 uit 3 alleen Fortissimo nog onder zich heeft. Ze moeten de komende wedstrijden dus stevig aan de bak!!

De wedstrijdfoto's zijn hier te zien.
Voor informatie over mijn overige aktiviteiten als fotograaf, waaronder portretfotografie, kan je terecht op mijn foto website