ODIK - SDO; geen punten toch een topwedstrijd

Iedereen was het er na afloop wel zo'n beetje mee eens; het publiek was zaterdag de grote winnaar bij het duel ODIK 1 - SDO 1. Een felle strijd met uitstekend korfbal, veel spanning en bijna 60 doelpunten!
Wat wil je nog meer?!
Ja, natuurlijk was het zuur dat SDO de punten meenam naar Kamerik, maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat dat ook wel verdiend was.
Vooral het dameskwartet van SDO, met Naduah Breedijk (nr. 1) en Sabrina Kooijman (nr. 4) in een hoofdrol, was echt ijzersterk en pofte de bal uit alle standen raak.

Adriaan van Dijk gaf na de wedstrijd aan dat ODIK zich bewust was van de kracht van die dames, maar dat zijn ploeg, ondanks het uitstekende verdedigend werk onze dames, daar gewoon geen grip op kon krijgen.

De 14-17 ruststand gaf nog alle reden voor optimisme.
Vooral omdat de scores bij ODIK niet alleen van de twee "spitsen" Luuk en Gilbert af kwamen, maar van de volledige formatie.
Bij 19-23, na bijna een kwartier in de tweede helft, begon een deel van het ODIK publiek wat somber te kijken.

Maar de echte "TOF'fers", onder aanvoering van Remco, Stefan en Henry, hielden de moed er in en porden de rest van de tribune onophoudelijk op met gezang en spreekkoren.

Dat leek te helpen, want ODIK kwam terug naar 25-27.
Maar na weer 2 treffers op rij van SDO ebde de kracht van de rood-witten weg.

Twee minuten voor tijd gloorde er weer hoop toen de stand op 27-30 werd gebracht, maar SDO boorde die hoop hardhandig de grond in door weer twee maal te scoren; 27- 32.

Kan je na gaan; scoor je 27 keer en verlies je nog!!!

Conclusie: geen punten, wel een topwedstrijd en complimenten voor de geweldige steun van het rood-witte publiek.

De wedstrijdfoto's zijn hier te zien.
Voor informatie over mijn overige aktiviteiten als fotograaf, waaronder portretfotografie, kan je terecht op mijn foto website.