ODIK C1 heer en meester tegen Antilopen

ODIK C1 kan zonder overdrijven een talenten-team worden genoemd. Je staat met verbazing te kijken naar het niveau waarop gespeeld wordt. Veel spelers schieten uit beweging alsof ze dat al jaren doen.
Rebounds die lekker ruim worden opgezet, met gebruikmaking van het blok van de aangever, links- en rechtshandig gooien, fel op de bal uitverdedigen en zo kan ik nog wel even doorgaan. De trainers Joska en Benjamin zijn wat je noemt goed bezig!!

Het is niet alleen de puike techniek die opvalt, ook de strijdlust en de wedstrijdmentaliteit is om je vingers bij af te likken.
In dat opzicht viel me Maarten Snoei in het bijzonder op. Hij werd ingebracht voor Bart Evers en ging er gelijk vol in. Wat een inzet! Hij gaat voor iedere bal en werkt zich een slag in de rondte. Mede daardoor konden afgebroken aanvallen opnieuw worden opgezet en werd Antilopen B2 steeds zwaarder onder druk gezet.
De arme ploeg uit Leusden kreeg alle hoeken van het veld te zien.
ODIK C1 had echter geen enkele medelijden met de rood-zwarten en scoorde er lustig op los.

Een tegenvaller was het uitvallen van Mark Lam met een handblessure. Met instemming van Antilopen kwam de eerder voor Maarten gewisselde Bart Evers het veld weer in.

Uiteindelijk bleef de teller steken op 13-3. Met een onwaarschijnlijk doelsaldo van +18 na twee wedstrijden staat de ploeg van Joska en Benjamin trots op de 1e plaats in de 2e klasse D.
Dat zegt nog niet alles, want ploegen als Wit-Blauw en Meeuwen presteren ook heel goed en zitten ODIK kort op de hielen. Maar voorlopig is het onze C1 die de scepter zwaait!

De wedstrijdfoto's zijn hier te zien.
Voor het bestellen van afdrukken kan je terecht op mijn Oypo-website.
Voor informatie over mijn overige aktiviteiten als fotograaf kan je terecht op mijn foto website