ODIK B2 - Mia B2

ODIK B2 moet dit zaal seizoen stevig aan de bak. In de 3e klasse D zitten namelijk een paar pittige tegenstanders, waardoor het moeilijk zal zijn om een hoge eindklassering te behalen.
Toch heeft de ploeg van Willianne en Erwin genoeg kwaliteit om goed mee te kunnen draaien in deze zware poule.

De eerste zaalwedstrijd was gelijk al een kraker; Mia B2 kwam op volle oorlogssterkte opdraven.
Beide ploegen gaven elkaar geen duimbreed de ruimte. Halverwege had de ploeg uit Amersfoort een minimale 3-4 voorsprong.

De tweede helft kende wel veel dreiging, maar weinig uitgespeelde kansen en nog minder doelpunten.

Bij een 4-4 stand werd Rachel ingezet om een doorbraak te forceren, maar Mia verdedigde zo sterk dat dat doelpunt niet viel.
En dan zal je altijd zien: dan valt hij aan de andere kant. Vlak voor tijd wist Mia inderdaad een 4-5 voorsprong op het bord te zetten en die werd niet meer uit handen gegeven.

De teleurstelling was van de gezichten af te lezen. Maar als je het Mia serieus moeilijk kan maken dan is er genoeg uitzicht op beter resultaat tijdens deze competitie.

De wedstrijdfoto's zijn hier te zien.