Luuk vloert Telstar

Telstar is een lastige en taaie tegenstander. Dat bleek al tijdens de veldcompetitie, toen het ODIK maar niet lukte om de Hoevelakers af te schudden. Op 9 november ging de ploeg van Adriaan van Dijk op herhaling met de duidelijke bedoeling om zich te revancheren.  De geblesseerde Elmar werd vervangen door Jordi, die een uitstekende wedstrijd speelde. Zijn optreden als rebounder was er mede de oorzaak van dat vakgenoot Luuk voortdurend in stelling kon worden gebracht. En deze frêle puntspeler voelde zich kennelijk helemaal weer thuis in de zaal, want hij was messcherp en niet te stuiten.

Net als tijdens de veldwedstrijd kwam ODIK regelmatig op voorsprong, maar Telstar bleek weer uitermate veerkrachtig en kon steeds terug komen. Waar veel tegenstanders knakken als ze tegen een punt of 4 achterstand aanlopen, leek Telstar hier juist extra motivatie uit te putten.

Bij rust had ODIK wel een minimale voorsprong, maar het kon nog alle kanten op.
Voornamelijk door de uitzonderlijke klasse van Luuk bleef ODIK de hele wedstrijd aan de goede kant van de score. Iemand die kennelijk had zitten turven wist te melden dat er niet minder dan 14 streepjes achter zijn naam stonden! En daar is zelfs Telstar niet tegen opgewassen.

Uiteindelijk wist ODIK onder het toeziend oog van een grote schare Barneveldse toeschouwers een zwaar bevochten 23-20 winst uit het vuur te slepen. Een goed begin is het halve werk!!

De wedstrijdfoto's zijn hier te zien.