ODIK A2 vecht om lijfsbehoud

ODIK A2 speelt dit seizoen, evenals A1, in de Junioren 2e klasse. Dat is dan ook wel de enige overeenkomst, want waar A1 lijstaanvoerder is met 7 gespeeld en 14 punten, is A2 de drager van de rode lantaarn, met 7 gespeeld nog puntloos.
Toch is ODIK A2 alles behalve een zwakke ploeg.
In tegendeel, er wordt onder de bezielende leiding van Gilbert en Jordi fris en volwassen korfbal gespeeld. Neem nou de zware wedstrijd tegen DVO, op 5 oktober.
DVO, gedeeld koploper in deze poule, moest alles uit de kast halen om ODIK van zich af te houden.

Vooral in de eerste helft leek het wel of ODIK met elastiek aan de Bennekommers was vastgeketend.
Iedere keer als DVO probeerde weg te lopen, veerde ODIK weer op en bleef terug komen.
Van 2-2 na een kwartier, naar 3-3 na 20 minuten en 4-4 na een half uur.
Maar in de tweede helft was de rek er uit, de pijp was leeg. Slechts één keer kwam ODIK nog tot scoren, waar DVO er 6 treffers tegenover wist te zetten. Dat leverde dus een eindstand van 5-10 op.
Afgetekend maar eervol.

De conclusie is, dat ODIK A2 zeker een goede ploeg is, maar dat de 2e klasse iets te hoog is gegrepen.

Foto's van de wedstrijd zijn hier te zien.
Voor het bestellen van een afdruk kan je terecht op mijn Oypo-website.
Voor informatie over mijn overige aktiviteiten als fotograaf kan je terecht op mijn foto website
Als je vragen of opmerkingen hebt over de publicatie of de foto's kan je me gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen.