ODIK F1 - Reehorst F2 (5 okt.)

In de 3e klasse, waar onze F pupillen dit najaar in speelden, is de strijd om de 1e plaats beslecht. Wageningen F1 is daar ongeslagen kampioen geworden. ODIK en SKF knokken nog om de 2e plek.
ODIK is uitgespeeld en heeft 5 punten uit 6 wedstrijden.
SKF heeft 1 punt minder, maar moet zijn laatste wedstrijd nog spelen. Bij een gelijk spel eindigen beide ploegen samen op de 2e plek, want ook het doelsaldo is gelijk.
Als SKF wint wordt ODIK 3e, anders is een prachtige 2e plek hun deel.

Twee van de 5 punten behaalde ODIK tegen Reehorst F2, op zaterdag 5 oktober.
Het bleef tot het einde vreselijk spannend en ODIK deed er alles aan om de 2-1 voorsprong vast te houden.
Coach Johan had er klamme handen van en gaf zijn team de aanwijzingen die nodig waren om de winst binnen te halen.
Toen de scheidsrechter voor het eind van de wedstrijd floot, was de vreugde dan ook groot. De punten waren binnen!!

Foto's van de wedstrijd zijn hier te zien.
Voor het bestellen van een afdruk kan je terecht op mijn Oypo-website
Als je vragen of opmerkingen hebt over de publicatie of de foto's kan je me gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen.