Streekderby van ODIK D1

ODIK D1 komt uit in de 1e klasse F en daar hebben ze het knap lastig. Volgens de officiële gegevens hebben ze 2 punten uit 6 wedstrijden, met een doelsaldo van -17. Maar die gegevens zeggen ook dat er op 12 oktober met 5-4 gewonnen werd van Mia, terwijl er volgens trainer-coach Michel met 4-5 is verloren.
Dus wie het weet mag het zeggen!

Een week eerder, op 5 oktober, kwam streekgenoot Spirit op bezoek. Een heuse derby dus.
Het ploegje van Michel en Larissa liet leuk en verzorgd korfbal zien. Ook Spirit deed het goed en lang leek het er op dat de gelijk opgaande strijd in een gelijkspel zou eindigen.
Helaas voor onze D-pupillen had de ploeg uit Voorthuizen nog lucht over om er een eindsprintje uit te persen. Dat leverde Spirit nog 2 doelpunten op, zodat scheidsrechter Manon bij een stand van 3-5 het laatste fluitsignaal gaf.

Foto's van de wedstrijd zijn hier te zien.
Voor het bestellen van een afdruk kan je terecht op mijn Oypo-website
Als je vragen of opmerkingen hebt over deze publicatie of de foto's kan je me gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen.