ODIK D2 kampioen!

ODIK D2 was nog ongeslagen en kon daarom afgelopen zaterdag al kampioen worden. De tegenstander was Dindoa D4.
Om 11.30uur moesten we vertrekken vanaf de kantine. Het was duidelijk te merken dat de D2 behoorlijk zenuwachtig was, want zo stil had ik ze nog nooit gezien.
Bij de wedstrijd kwamen heel veel opa’s, oma’s, papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes kijken. Al vroeg in de wedstrijd was duidelijk dat dit geen spannende wedstrijd ging worden. Dindoa kon de bal bijna niet overspelen of wij hadden de bal al onderschept. Een speciaal compliment voor Jan-Willem, die maakte het zijn tegenstander wel erg lastig om een bal te ontvangen. Volgens mij heeft Dindoa de eerste helft geen enkele kans kunnen nemen! Wij konden wel goede aanvallen opzetten. De 4-0 die we tijdens trainingen geleerd hebben, konden we goed in de wedstrijd toepassen. Als er iemand plotseling voor de aangeef kwam, kwamen we er langs voor de doorloopbal of kwamen we vrij voor het schot. In de eerste helft stonden we al met 0-6 voor. Manon, die normaal uitblinkt in het aangeven en het rebounden, wist ook een mooi doelpunt te maken. In de rust spraken we met elkaar af dat we gingen proberen om de 10 te halen. Net zo fanatiek als in de eerste helft gingen we van start. Al snel stond het 0-9. Nu was het wachten op het tiende doelpunt. We kregen genoeg kansen, maar helaas wilde de bal niet door de mand. Gelukkig waren negen doelpunten ook genoeg voor het kampioenschap!

Het kampioenschap werd uitgebreid gevierd met taart en een huldiging na afloop van de wedstrijd van ODIK 1. Ook was het jongensviertal van het team ’s avonds nog lange tijd te vinden op het veld of in de kantine. Helaas konden jullie de mannen net niet naar de overwinning helpen met het spel ‘jongens tegen de meisjes’;)

Toppers van de D2, van harte gefeliciteerd met het kampioenschap!