ODIK E2 niet opgewassen tegen Mia E4

Tim en Gijs-Jan zien het wel zitten in de E2. Hun medespelers zijn namelijk Dominique, Sarah, Anne Wil, Rianne, Norah, Vera en Danique, dus niet minder dan 7 leuke meiden!   Ze wisten al wel dat ze het tegen Mia E4 erg moeilijk zouden krijgen, want Mia heeft al zijn wedstrijden nog gewonnen en hebben een doelsaldo van +9, wat heel hoog is voor E-pupillen.

Het bleek dan ook erg moeilijk te zijn om de bal in het aanvalsvak te houden.
De grijpgrage handen van de Mia spelers zaten er steeds tussen en ODIK kwam zwaar onder vuur te liggen.

Lang wisten onze verdedigers de nul te houden, maar toch moesten ze 3 keer capituleren. Zelf kwam ODIK niet tot scoren, waardoor scheidsrechter Samantha bij 0-3 het laatste fluitsignaal gaf.

Erg groot was het verdriet niet hoor, want ze hadden goed gespeeld, het was mooi weer en heel gezellig. Dus was er toch nog aanleiding voor een dansje!

Een paar foto's van de wedstrijd zijn hier te zien.
Voor het bestellen van afdrukken kan je terecht op mijn Oypo-website